Коледа
в Барселона
2018

Осигурен транспорт:

самолет

София – Барселона – София

Дати на заминаване:

22.12.2018

Продължителност:

5 ДНИ/ 4 НОЩУВКИ

Коледа в Барселона – със самолет

 

Полет с „Райънеър” и „Уиз Еър” от летище София.

4 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Барселона.

Цена: от 1043 лв.

Обиколка на Барселона с екскурзовод!

 

Реф.№: РУ01АД!

Ден 1

Полет София – Барселона в 06:30 ч. Пристигане в Барселона в 08:35 ч. Трансфер. Обиколка на Барселона с екскурзовод на български: Готическия квартал, Катедралата, „Ла Рамбла”, пл. „Каталуния”, Пасейдж де Грасия с Ябълката на раздора и къщите на Гауди, Саграда фамилия, пл. „Испания”. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Свободен ден. Възможност за екскурзия до манастира „Монсерат“ (60 км), живописно разположен в едноименната планина – най-големият и най-известен манастир в Каталуния, център на поклонничество, известен с чудотворната статуя на Богородица – Черната Мадона, която, според легендата, била намерена от овчарчета в процепа на една скала (с доплащане 65 лв. на човек при минимум 20 участника). Цената на екскурзията включва транспорт и екскурзоводски услуги на български. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Следобед – завръщане в хотела. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободно време. Възможност за самостоятелно разглеждане на музея на Пикасо, къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо или посещение на хълма Монджуик и Пуебло еспаньол. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 168 лв.) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 86 лв.). Нощувка.

Ден 4

Закуска. Свободно време. По желание – факултативна полудневна програма „Традиции и модернизъм в Барселона” (с доплащане 70 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва обиколка с екскурзовод на български и се организира при минимум 6 участника. Обиколката включва Двореца на Каталунската музика, квартала “Ел Борн” с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Напускане на хотела (хотелът се освобождава до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение на рецепцията). По желание – факултативна програма посещение на парка Гюел и Саграда Фамилия – едни от най-впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 50 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата и резервация за група. Входните такси от 8 евро за парка Гюел и 15 евро за Саграда Фамилия се заплащат на място. Посещението се организира при минимум 6 участника. Възможност за самостоятелни разходки и посещения на къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо, Аквариума, зоологическата градина, хълма Монджуик и пр. 18:45 ч. трансфер до летището. 21:55 ч. – полет за София. Пристигане на летище София в 01:55 ч. на следващия ден.

ПАРКА ГЮЕЛ И САГРАДА ФАМИЛИЯ 50 ЛВ.

Посещение на парка Гюел и Саграда Фамилия – едни от най-впечатляващите творения на Гауди – с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата и резервация за група. Входните такси от 8 евро за парка Гюел и 15 евро за Саграда Фамилия се заплащат на място. Посещението се организира при минимум 6 участника.

 

 

ТРАДИЦИИ И МОДЕРНИЗЪМ В БАРСЕЛОНА 70 ЛВ.

Полудневна програма „Традиции и модернизъм в Барселона” – с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва обиколка с екскурзовод на български и се организира при минимум 6 участника. Обиколката включва Двореца на Каталунската музика, квартала “Ел Борн” с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня.

 

 

ФЛАМЕНКО ШОУ В БАРСЕЛОНА С 1 НАПИТКА 86 ЛВ.

Фламенко ресторантът се намира в сърцето на Барселона, на самата „Рамбла”. Вечерята е на блок маса с типични ястия от цяла Испания.

След вечерята гостите се настаняват в специална, акустично пригодена зала, за да се насладят на фламенко спектакъла.

 

 

ВЕЧЕРЯ С ФЛАМЕНКО ШОУ В БАРСЕЛОНА 168 ЛВ.

Фламенко ресторантът се намира в сърцето на Барселона, на самата „Рамбла”. Вечерята е на блок маса с типични ястия от цяла Испания.

След вечерята гостите се настаняват в специална, акустично пригодена зала, за да се насладят на фламенко спектакъла.

 

 

ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ В ДВЕТЕ ПОСОКИ : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА 110 ЛВ.

Тази цена е валидна само при заявка по време на резервацията и ако е включена в договора Ви. При по-късно заявен багаж, цената е средно с 30 до 60 лв. по-висока (в двете посоки).

 

 

ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 32 КГ В ДВЕТЕ ПОСОКИ : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА 139 ЛВ.

Тази цена е валидна само при заявка по време на резервацията и ако е включена в договора Ви. При по-късно заявен багаж, цената е средно с 30 до 60 лв. по-висока (в двете посоки).

 

 

ЕКСКУРЗИЯ ДО МОНСЕРАТ 65 ЛВ.

Екскурзия до манастира „Монсерат“ (60 км), живописно разположен в едноименната планина – най-големият и най-известен манастир в Каталуния, център на поклонничество, изестен с чудотворната статуя на Богородица – Черната Мадона, която, според легендата, била намерена от овчарчета в процепа на една скала. С доплащане и при минимум 20 участника. Цената на екскурзията включва транспорт и екскурзоводски услуги на български. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място.

Ronda***

цена на възрастен в двойна стая – 1043 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1323 лв.

цена на трети възрастен в стая – 1013 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни – 975 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен – 1005 лв.

 

 

Auto Hogar***

цена на възрастен в двойна стая – 1111 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1397 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни – 1045 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен – 1075 лв.

 

 

Rialto***

цена на възрастен в двойна стая – 1121 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1216 лв.

цена на трети възрастен в стая – 1083 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни – 1055 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен – 1085 лв.

 

 

Barcelona House***

цена на възрастен в двойна стая – 1133 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1420 лв.

цена на трети възрастен в стая – 1111 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни – 1068 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен – 1098 лв.

 

 

Zenit Borrel****

цена на възрастен в двойна стая – 1222 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1508 лв.

цена на трети възрастен в стая – 1222 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни – 1159 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен – 1189 лв.

 

 

Medinaceli****

цена на възрастен в двойна стая – 1251 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1537 лв.

цена на трети възрастен в стая – 1243 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни – 1189 лв.

цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен – 1219 лв.

 

 

Цената включва:

 

Самолетен билет;

 

Ръчен багаж (1 чанта с размер до 55x40x23см);

 

Трансфери;

 

Съответния брой нощувки + закуски;

 

Обиколка на Барселона с екскурзовод.

 

Цената не включва:

 

Чекиран багаж;

 

Коледна вечеря;

 

Посещение на парка Гюел и Саграда Фамилия;

 

Полудневна програма „Традиции и Модернизъм в Барселона”;

 

Екскурзия до манастира Монсерат;

 

Посещение на фламенко спектакъл;

 

Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;

 

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);

 

Градска такса;

 

Разходи от личен характер.

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

 

 

Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните пакети и 50% от стойността на самолетните пакети, и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 15 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

 

 

Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Цена от 1043лв.

ОБАДИ НИ СЕ
+359 879 141 795

Запитване

Подобни оферти

Нова година в Тайланд

Редовен полет от София. 7 нощувки със закуски в избран хотел на о-в Пукет. Новогодишна вечеря в хотел.

Тайланд
от 1843 €
ДЕТАЙЛИ

Коледа в Паралия Катерини

2 нощувки със закуски в хотел "Lito" 2*+ в Паралия Катерини. 2 празнични вечери на Бъдни вечер и Коледа.

Греция
от 219 лв.
ДЕТАЙЛИ

Нова година в Египет 2019

Директен чартърен полет на "ALK Airlines". 6 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел в Хургада.

Египет
от 518 €
ДЕТАЙЛИ
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Коледа в Барселона, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България

....................................