TITLE

DESCRIPTION

5 ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ДУБАЙ

Разположен в Югоизточната част на Персийския залив, Дубай е най-големия и популярен град в Обединените Арабски Емирства.

 

На вашето внимание представяме 5 изключителни забележителности, които задължително трябва да видите, ако посещавате този магически град простиращ се насред пустинята.

 

БУРЖ ХАЛИФА – Счита се ча сградата е най-модерната и най-високата в свеата. Разгледайте изложението, в което е събрана историята на сградата след, което се качете на най-бързия асансьор. Возенете определено не е за хора със слаби сърца,  но  гледката, която ще се открие пред вас си заслужава. Ако сте запален фотограф ще имате възможността да заснемете безкрайната панорама към плажа над града. Ако се качите на върха преди залез слънце ще станете свидетел едновременно на ден и нощ.

 

Бурж Ал Араб – Наричан още ,,единствения 7 звезден хотел в света‘‘, той е ена от нй-забележителните сгради в Дубай. Извисявайки  се на височина от 321 м над брега на Умм-Сукейн, Буржът е проектиран така, че да прлича на плаващ сал. Това е една от най-заснеманите и фотографирани сгради в света, и с право е заслужил титлата си за най-луксозен хотел в света.

 

На ски в Мол Емирейтс – Искате да посетите пустинята и да се спускате със ски във един и същи уикенд . Не трябва да изпускате Ски Дубай – огромнаа ски писта разположена в Мол Емирейтс. Малко е стресиращо да преминаш от 50 градусова пустинна жега към отрицателни температури, но винаги можете да си наемете екипировка, ски оборудване и уроци, така че няма нужда да приготвяте вашите ски преди отпътуване. По средата на пистата има кафе-бар, където винаги може да поспрете за чаша горещ шоколад.

 

Джумейра Бийч и Марина Дубай – неотдавна завършена, сега Дубай Марина се наслаждава на огромни небостъргачи, докато в съседство се открива невероятния блясък на Джумейра Бийч Резиденс. Като в град в града, в този район са рапзоложени едни от най-големите барове и кафенета и едни от най-хубавите ресторанти.

 

Фонтаните – грандиозни, вълнуващи – ако сте виждали фонтаните Беладжо в Лас Вегас и си мислите, че вече сте видяли всичко, то Дубай го прави още по-голямо, още по-високо и още по-шумно с невероятно светлинно шоу през нощта. Фонтаните са разположени до Мол Дубай, заобиколени от оживени ресторанти с пряка гледка към фонаните. Резервирайте маса за вечеря  на терасата и се насладете на фонтаните в пълния им блясък.
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

5 ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ДУБАЙ, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България