TITLE

DESCRIPTION

3 интересни факта за Гърция

През повечето време познавате основите на място, което посещавате: основните забележителности, които можете да видите, храни за ядене, дейности, нощен живот и т.н. Обикновено ги намирате в надежден пътеводител или като правите някои изследвания в интернет. Но по-често, всяка страна по света има свои собствени странни обичаи и закони, включително и Гърция, за която не знаете нищо.

Някои от тези луди факти могат да ви накарат да се смеете. И няма да ги намерите в нито един пътеводител или в любимото ви приложение за пътуване. Така че, преди да хванете това самолет до Акропола, разгледайте този списък с чалнат факти за тази велика страна и идвайте готови да спечелите в тридневните нощни празненства.

 

1.Гърция е известна с красивите си острови и можете да отидете на голямо платно около Санторини или Миконос. Но страната всъщност няма плавателни реки поради силно планинските терени: 80% от страната.

 

2.Изборите в Гърция не са нещо, което можете да изберете да се възползвате или да бъдете безразлични. На всички гръцки граждани на възраст над 18 години се изисква да гласуват във всеки изборен ден. Интересна концепция, нали?

 

3.Най-дългата точка навсякъде в страната е само на 85 мили от брега и тази брегова линия е с дължина 9000 мили – един от десетте най-дълги в света.
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

3 интересни факта за Гърция, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България