TITLE

DESCRIPTION

Шестте дестинации в Европа, които трябва да посетиш през живота си

От Англия до Франция, от Италия до Германия, в европейските държави изобилства с градове известни със своите музеи, архитектура, ресторанти и нощен живот.  В тази статия ще откриете, кои са най-предпочитаните места на Стария Континент, които ще ви запленят още от първия ден на вашето посещение.

Париж – Градът на Светлината привлича ежегодно милиони посетители със своята неезабравима атмосфера. Разбира се, божествената кухня и огромното богатсвото всякъв вид изкуство също допринасят за големия интерес. Спокойните води на Сена разделят града, затрупан с градски музеи, вековни църкви, сгради от Неокласическата архитектура, множество дървета и светещи улични лампи. Музеи, кухня, мода, всичко от световна класа – Всичко това прави от Париж град на ,,много великолепие‘‘ както казва Ърнест Хемингуей.

 

Рим – дестинация, която не бива да бъде пропускана. Аромат на прясно приготвен италиански специалитети се разнася по всяка алея, а историческите забележителности дебнат от всеки ъгъл. Никое поесещение в Рим не може да бъде напълно завършено, ако не се посетите Колизеума, църквата Свети Петър, и вдъхновяващия фонтан Ди Треви. Не по-маловажни за световното културно наследство са Пантеонът, Римския форум и дузината църкви разположение из целия град. Независимо дали става дума за мистерията на Ватикана, или следобедно кафе на Пиаца Навона, римляите определено ще ви очароват.

 

Флоренция – отправете се към Флоренция, ако искатр да усетите автентичния италиански вкус. Градът може да се похвали с първокласни музеи, старинни хотели, зашеметяваща архитектура и приятна кухня. Нещата на които тябва да се възхищаваме в града на Леонардо да Винчи и Николо Макиавели са статуята на Давид на Микеланджело, гледката към Понте Векио и изкачване на върха на Дуомо

 

Барселона – разнообразната архитектура на този град го отличава от всички останали. Паркът Гюел, проектиран от великия Гауди и Саграда Фамилия са не-помалко впечатляващи колкото замъкът Монджуик. Когато се изморите от архитектура, отпуснете се на плажа, хапнете от местния специалитет тапас или отпивайте сангрия на прочутата улица Ла Рамбла.

 

Лондон – изучаване на британски музеи от световна класа, посещение на мюзикъл в Уест Енд, обиколка на Лондонската Кула, или похаапване на фиш&чипс в местен пъб, са част от безкрайния списък на преживяванията, с които можете да се сдобиете в Лондон. Животът в Лондон е невероятен, а милионите му посетители са сигурни в едно нещо –  едно посещение не е достатъчно за да се насладиш на всичко това, което предлага този град на около две хиляди години може да предложи.

 

Венеция – това име може да предизвика образи  на романтична гондола, която се носи по Канале Ганде, не е притегателна сила единствено за влюбени двойки. С изобилие от театри, църкви, исторически забележителности и заведения за хранене, този град на североизточното италианско  крайбрежие ще очарова всички типове туристи.
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Шестте дестинации в Европа, които трябва да посетиш през живота си, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България

gsm suplement furniture cleaning movers parfums architect news sports gsm key cleaning shortlets seo gsm аксесоари psiholog detski drehi bania зъботехническа лабораториямедицински центърmadam leticionkinderkleidungкозметика