TITLE

DESCRIPTION

Пет повода, заради които да посетите Гърция тази година

Обръщаме се към тези, които издирвате някоя невероятна дестинация, която да остави у вас съкровен спомен и да превърне лято 2018 в прекрасен сън. Почивка в нашата съседка Гърция ще ви зареди с много положителна енергия и ще ви се прииска да не си тръгвате никога от там. А мястото, разбира се в Лефкада….

Невероятната плажна ивица на Лефкада

Всеизвестен факт в, че Гърция е любима дестинация за много пътешественици, на първо място заради пленителни си плажове. А, за да засилим малко повече това твърдение, ще издадем, че на остров Лефкада се намират едни от най-красивите плажове! Сред най-популярните плажове са Porto Katsiki и Egremni, но не се отчайвайте по време на почивка ви на Гърция бихте могли да посетите още много скрити съкровища.

Лефкада е идеална за семейна почивка

Издирвате най-благоприятното кътче за семейната ви почивка? Попаднахте на точното място –  Лефкада е идеалното място, където да се отдадете на заслужена почивка. На това островно съкровище почти всички плажове са с онези малки камъчета, благодарение на които вашите дечица могат да си построят замъка от сънищата си. Бъдете нащрек, тъй като водата изведнъж става много дълбока и е по удачно да придружавате мъниците, когато искат да си играя в нея.

Лазурните води на Лефкада

Съвместно със Закинтос и Кефалония, остров Лефкада е късче от очарователното Йонийско море, добило популярност благодарение на кристално чистите си води. Освен кристално чистите води Лефкада притежава и един очарователен тюркоазен цвят, който ще направи вашите снимки като корицата на някое извесно списание.

Апетитни вкусотии
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Пет повода, заради които да посетите Гърция тази година, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България

gsm suplement furniture cleaning movers parfums architect news sports gsm key cleaning shortlets seo gsm аксесоари psiholog detski drehi bania зъботехническа лабораториямедицински центърmadam leticionkinderkleidungкозметика