TITLE

DESCRIPTION

Нова година 2019 – на къде да се насочим

Нова година в Хърватия, Нова година в Румъния, Нова година в Сърбия, Нова година в Македония, Нова година в Гърция, Нова година в Турция, Нова година в Италия, Нова година в Белград, Нова година във Виена, Екзотични почивки за Нова годинаКогато говорим за Нова година ние обичайно се сещаме за посрещане на празника с приятели и познати в нечии дом, но за някои хора това означава една добра перспектива за кратка почивка в чужбина. Наблюдаваме, че интереса към новогодишните празници зад граница нараства, а хората без съмнение искат да прекарат празниците с колкото се може по-малко задължения тук.

А и все пак подготвянето на това събитие в домашни условия предполага не малко ресурси и време. Това принуждава повечето хора да се насочат към посрещане на новогодишните празници извън уютния си дом, дори и извън страната.

 
 
 
 

оферти за Нова ГодинаНова година на Балканския полуостров

 
Стане ли дума за посрещане на Нова година зад граница, повечето хора се сещат за най-близките до нас. Хърватия, Румъния, Сърбия и Македония са доста привлекателни, с някои дори предпочитат да посетят южните ни съседки Турция и Гърция. 
 

Голямо преимущество в почивката в чужбина е това, че често пъти и цените са по-примамливи, даже и съизмерими с тези у нас. Ако е налице някаква различие в цените, те обикновено не са много големи, а даже почивката за Нова година би могла да ви излезе и по-евтина за разлика от тази на нашето Черноморие или на някой от планинските ни курорти.

 

Нова година в Хърватия, Нова година в Румъния, Нова година в Сърбия, Нова година в Македония, Нова година в Гърция, Нова година в Турция, Нова година в Италия, Нова година в Белград, Нова година във Виена, Екзотични почивки за Нова година Западната ни съседка се радва също на голямо посещаемост. Сред най-прочутите дестинации в Македония се оказва Охрид, а там цената за новогодишното тържество е сред най-икономичните, като освен това посетителите могат да се насладят и на многоженство забележителности. Скопие също е търсена дестинация, а в другата ни западна съседка – Сърбия, най-голяма заинтересованост има Белград.

Изключително нашумели са и почивките в Гърция, където за Нова година ръководещото направление е Кавала. Тук главния плюс е близостта, както и шанса да се полюбувате на малко по-топло време.

 

Южната ни съседка Турция също е сред топ направленията на българските туристи за Нова година. Смята се, че Мармарис предвожда в класирането, както по отношение на цена, така и по това, което предоставя. На новогодишните празници тук не е подходящо за плаж, но все пак 15 – 20˚ е доста по-добър вариант от нашите -4 ˚- -1 ˚.

В Западна Европа за Нова година

Все по-голям е наплива за празниците към Западна Европа. Там несъмнено има какво да се види, а в списъка с градове водещите центрове са Виена, Будапеща, Париж и Берлин. Лондон също е предпочитана дестинация, като там наистина може да намерите всичко.
Още по-впечатляваща е Западна Европа ако се отправите малко по на юг, в посока към Средиземноморието. Там бихте могли да попаднете на неповторимите градове като Рим и Ница, като ще можете да се полюбувате и на значително по-топло и приятно време. Естествено, за плаж пак няма как е подходящото, но ще можете да се разходите без тежките палта.

 

Нова година в Хърватия, Нова година в Румъния, Нова година в Сърбия, Нова година в Македония, Нова година в Гърция, Нова година в Турция, Нова година в Италия, Нова година в Белград, Нова година във Виена, Екзотични почивки за Нова годинаЕкзотична почивка за Нова година

Много хора смятат за най-впечатляваща мисълта да прекарат почивката си за Нова година на някое далечно екзотично кътче, където минусовите температури са илюзия. Несъмнено, плажът и невероятните морските води са налице, но за съжаление тези дестинации са много далеч. Една от по-близките екзотични новогодишни дестинации е Хургада в Египет, където температурите са около 25 градуса, а слънцето е в изобилие.

Ако сте готови да се отправите малко по-надалеч, тогава може би Карибите е вашия избор. Пуерто Рико, Ямайка или Куба, ще ви предложат невероятни плажове, от които ще ви спре дъха. Кокосовите палми и екзотичната гледка допълват цялостния пейзаж, като превръщат новогодишното пътешествие в рядко по рода си преживяване.

 

Нова година в Хърватия, Нова година в Румъния, Нова година в Сърбия, Нова година в Македония, Нова година в Гърция, Нова година в Турция, Нова година в Италия, Нова година в Белград, Нова година във Виена, Екзотични почивки за Нова годинаНай-далечните дестинации

Ако пък ви съблазнява мисълта да прекарате новогодишните празници на най-далечните места, тогава бихте могли да видите офертите за Австралия и Нова Зеландия, където можете да се прекарате една незабравима и изключително екзотична Нова година.
Сред най-далечните новогодишни дестинации са също Тайти, Фиджи и Хавайските острови.
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Нова година 2019 – на къде да се насочим, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България