TITLE

DESCRIPTION

Нова година 2018 – на къде да се отправим

Да отпиете глътка шампанско в Мадрид, когато часовник удари точно в полунощ или да бъдете на площада в Дубровник навръх нова година – на вашето внимание сме подготвили каталог с дестинации, от които да подберете къде да чествате Нова година 2018.

 
 
 

Нова година в Италия, Нова година в Рим, Нова година в Сицилия

Нова година в Италия, Нова година в Рим, Нова година в Сицилия

Нова година в Италия

   

Ако обожавате вкусната кухня и дълговековните забележителности, то тогава може да се отправите към примамливата Италия. От красивия Остров Сицилия до завладяващия Рим – където и да предпочетете да бъдете знайте, че това изживяване ще остане дълбоко в сърцето ви.

   
 
 
 
 
 
 
  

Нова година в Испания, Нова година в Мадрид, Нова година в Коста дел сол

Нова година в Испания, Нова година в Мадрид, Нова година в Коста дел сол

  

Нова година в Испания

    

Следващата топ локация, където може да посрещнете нова година комбинира изумителния средиземноморски комфорт и многолюдните градове на слънчевата Испания! Посрещнете Нова година в топлите обятия на Коста дел Сол или се отправете към изумителния Мадрид. Няма с какво да сравним веселия и топъл нрав на испанците!

    
 
 
 
 
 
 

Нова година в Будапеща, Нова година в Унгария

Нова година в Будапеща, Нова година в Унгария

   

Нова година в Будапеща

    

В Будапеща природата и дълговековните сгради се обединяват в една перфектна симбиоза. Там бихте могли да посрещнете една наистина забележителна Нова година, където няма да може да се наситите на многоликата река Дунав, редуваща архитектурните шедьоври като перлена огърлица.

    
 
 
 
 
 
 
  

Нова година в Гърция, Нова година в Атина

Нова година в Гърция, Нова година в Атина

 

Нова година в Гърция

  

За почитателите на по-близките дестинации и познавачите на качественото гръцко узо ви съветваме да посрещнете новогодишния празник в очарователната Гърция. Освен с пищни маси и сиртаки, ще можете да се полюбувате и на безкрайния хоризонт на пленителното Бяло море.

  
 
 
 
 
 

Нова година в Дубровник

Нова година в Дубровник

Нова година в Дубровник

 

А може би сте решили да се отправите към някое курортно градче, което ще ви предложи невероятната гледна към тюркоазените води – не кои и да е, а „Перлата на Адриатика“ – Дубровник. Посрещнете новогодишната вечер с изобилие от фойерверки на емблематичният площад Страдун и създайте един настина запомнящ се момент!

 
 
 
 
 
 
 
  

Нова година в Москва, Нова година в Русия

Нова година в Москва, Нова година в Русия

  

Нова година в Москва

  

Нова година в Русия е един от най-обичаните празници, а особено ярки и пищни са приготовленията в Москва. Там точно в полунощ на Московския Кремъл се събират хиляди хора, за да чуят отброяването на най-важния часовник „Кремлёвские куранты”. Посрещнете новогодишната нощ под озареното от фойерверки небе.

  
 
 
 
 
 

Нова година на Малдивите, Нова година в Дубай, Нова година в Шри ланка

Нова година на Малдивите, Нова година в Дубай, Нова година в Шри ланка

Екзотични почивки за Нова година

  

Оставихме най-завладяващите дестинации за накрая, а именно посрещането на Нова година 2018 в някоя екзотична страна. Дали ще предпочетете футуристичния Дубай и пленителната Шри Ланка или ще се потопите в тюркоазените води на Малдивите и мистичността на Тайланд – към която и да е екзотична дестинация да се отправите, бъдете сигурни, че ви чака едно наистина завладяващо изживяване!
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Нова година 2018 – на къде да се отправим, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България