TITLE

DESCRIPTION

КЪДЕ ДА ОТИДА НА ПОЧИВКА ПРЕЗ ЕСЕНТА? 5 ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Есентта има много превъплъщения – от падащи листа в огнено червено до светещи тикви по терасите. Есентта е времето на пътешественика за класическо пътуване.

 

Ето и нашите топ предложения

 

Почивка есен рим ИталияРим, Италия – Tutti Italia e на почивка през целия месец август. Може да си мислите, че Рим ще е блажено тих, когато всеки римлянин се е устремил към плажа, но не е – Рим е непоносимо горещ и непоносимо пренаселен. Юни и Юли също са такива. Зимата може да е малко нещастна, но около Коледа отново е пренаселено. Така че, Октомври по подразбиране е нашето топ предложение за месец, в който трябва да се посети Рим. Това е времето когато града не е толкова пренаселен, все още е топло и прекрасно и съвсем спокойно можете да заснемете вашето селфи на фонтана Ди Треви, без опита на всички туристи да влезнат в кадър.

 

Кипър – перфектната дестинация за плаж през есентта. Европа, Средиземномоски остров, но намиращ се толква на югоизток, че климата наподобява този на Близкия Изток. Кипър е богат на история и култура, климата е чудесен, а плажовете фантастични. Далеч от пословични красивите плажове и плажовете на пъва линия е по-малко познатото богатство на планината Тродос. Изпълнена с бзкрайни лозя, селища разположени на хълмовете и таверни.

 

Перуджа, Италия – не е трудно човек да се развълнува от място, в което всяка година се провежда 10 дневен фестивал в чиято основа е залегнала най-голямата световна сладка заплаха. Всяка година столицата на провинция Умбрия е домакин, на майстори готвачи, изложения и желаещи да опитат най-големия износ в града – шоколада. Белгийците си имат бонбони, жителите на Оахака, Мексико си имат горещ шоколад, а швейцарците си имат Линдт, но Перуджа си има Бачи. Известен по цял свят като ,,целувки‘‘, историята на този десерт е свързана с един млад майстор на шоколад, който създал специален десерт за своята любима – увит в любовно писмо, подпечатано с целувка.
Това е град, богат на история и изкуство, извисяващ се на хълм, препълненот средновековни акведукти, любопитни калдъръмени стълбища и гледки, които се появяват от нищото.

 

Севиля, Испания – гореща дестинация точно сега, а ветровете на промяната почват да се усещат. Октомври е най-подходящото време този приказен град да бъде посетен, когато малките улички не са толков страстни, но и не са по-малко романтични.  В културно отношение се случват много неща, от изкачащи кафенета и галерии до гастрономически революции.

 

Хавай – с отдръпването на тълпите туристи през лятото, така и цените започват да се топят точно преди празниците през зимата, а какво по-добро време за посещение на Хавай от тогава. Големият остров може да е имал експлозивна година – изригването на вулкана в Килауеа все още продължава – но това е обичайното в рая; Всъщност, резервациите започват от предходната година. Освен това има още какво да се види в Хавайския архипелаг, от скрити подводни пещери за гмуркачите, до очарователни барове на плажа Куауай, до Оауху – брилянтна храна и любимо място за сърфиститие.

 
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

КЪДЕ ДА ОТИДА НА ПОЧИВКА ПРЕЗ ЕСЕНТА? 5 ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България