TITLE

DESCRIPTION

Кои бяха най-известните места за екзотични почивки и какво да очакваме през 2018 г.?

Ако някои се интересува от нещо или някои, в повечето случай се допитва до познатия ни Google. Ежегодно компанията оповестява най-търсените и популярни ключови думи, търсени от потребителите на екзотични почивки, екскурзии със автобус, уикенд почивки и екскурзии.

Ако и ти сред хората, които желаят да се отдадат на заслужена почивка на някое екзотично място по света, виж кои са най-популярните дестинации през изминалата 2017.

Градът, който никога не спи – Лас Вегас

Почивка в Испания и то не къде и да е, а в Барселона

Мъртъл Бийч, Южна Каролина

Ски центърът на Скалистите планини – Аспен

 Едно наистина прекрасно място за екзотична почивка – Пунта Кана

Земният рай – Малдивите

Късче екзотичен рай в Карибско море – Търкс и Кайкос

Тропическият оазис – Бали

Мексиканската утопия – Канкун

Мистика и райски плажове от Бермуда

 

Не можем да не забележим, че желаните дестинации за екскурзии по света  са съсредоточени около САЩ, а това е така, заради всеобхватния пазар, който американците представляват. Екзотичните острови преобладават, а от културните дестинации само Барселона е заела своето място в класацията.

Не бива да пропуснем да споменем интереса на туристите и към малко позабравени места за почивка като Египет, Турция и Тунис. Малдивите, Сейшелите и Мавриций си остават едни от най-луксозните почивки на далечни острови, които туристите избират.
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Кои бяха най-известните места за екзотични почивки и какво да очакваме през 2018 г.?, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България