TITLE

DESCRIPTION

Какво трябва да си приготвим за незабравима почивка в Гърция.

Най необходимите неща който са Ви нужни за пътуване са пари в брой или кредитни карти, също така и лични документи.

Ако прекарвате почивката в Гърция трябва да си вземете задължително фото апарат или мобилен телефон с камера, защото е удивително място и със сигурност ще си направите снимки. Всичко което ще ви бъде нужно можете да си го купите и няма нужда да слагате излишни неща.

Ако пътувате с кола в Гърция вземете си пари в брой на дребно за да можете да платите без да чакате на магистралите. Почивката Ви в Гърция може да бъде както на море така и да разгледате забележителностите. Ако изберете да отидете на море в Гърция един невероятен курорт е кавала той е близо до границата и има многообразие от хотели и от ресторанти с невероятна кухня.

Ако отидете да разгледате забележителности непременно трябва да отидете в Атина.

Там можете да посетите : Националните градини, Музея в акропола, Хълм Ликавитос,

Площад Синтагма, Квартал Плака, Националният археологически музей и много други.

Невероятен и пищен град с богата история и интересни забележителности.

Където и да изберете да отидете на почивка в Гърция няма да сгрешите, защото е страхотна държава с многобройни и интересни забележителности.
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Какво трябва да си приготвим за незабравима почивка в Гърция., Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България