TITLE

DESCRIPTION

Добре дошли на Брега на Светлината – Коста де ла Лус, Испания

Коста де ла Лус е разположен в западната част на област Андалусия с изглед към Атлантическия океан. Популярен с километричните си плажни ивици, финния и по-златист  пясък от съседния курорт Коста дел Сол. Известен е още със тайните и скрити заливи с чисти.  тюркоазени води. Популярен с гостоприемното население и отлична кухня.

Температурата през Август надвишава 30 градуса, но тази дестинация е достатъчно топла и приятна за посещение през пролетта или есента. Тук ще откриете спокойни курорти и прекрасни дълги пясъчни плажни ивици покрити с дюни – всичко това окъпано от необикновенна слънчева светина, благодарение на което тази дестинация е получила името си.

 

Тук се намира и все по-бързо набиращия популярност семеен курорт Конил де ла Фронтера – селце популярно със своите барокови сгради.

Бреговата линия е белязана от модерни курорти и множество пристанища.

 

И докато плажовете и басейните в хотелите осигуряват достатъчно забавление за повечето деца и тийнейджъри, има много голям избор от възможности за дневни екскурзии в случай, че се наситите на пясък и море.

 

Тук се намира най-стария град на Пиринейския полуостров – Кадис. Богатото културно наследство на този град привлича множество туристи всяка година. Една от най-големите забележителности е местната Катедрала и множество исторически забележителности.

В Кадис се провежда и най-големия карнавал в Андалусия.
София, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Добре дошли на Брега на Светлината – Коста де ла Лус, Испания, Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България