Белгия
Холандия
Люксембург
2018

Осигурен транспорт:

автобус

София – Любляна – Люксембург – Брюксел – Гент – Брюж – Антверпен – Ротердам – Амстердам – Виена – Будапеща – София

Дати на заминаване:

27.04.2018

20.07.2018

17.08.2018

Продължителност:

11 ДНИ/9 НОЩУВКИ

Белгия – Холандия – Люксембург – с автобус

 

Отпътуване от София и Пловдив.

9 нощувки със закуски в хотели 3 или 2 звезди в района на Любляна, Карлсруе, Брюксел, Амстердам, Виена, Будапеща.

Цена: от 1067 лв.

Представител от агенцията по време на пътуването!

 

Реф.№: РУ01Ад

Ден 1

03:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 06:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 05:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб – Любляна. Пристигане в хотела в Любляна или околности късно вечерта. Настаняване. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Отпътуване по маршрут Залцбург – Мюнхен – Улм – Карлсруе. По пътя – престой в Улм за разходка из живописните улички на стария град и разглеждане на символа на града – Улмската катедрала, която се гордее с една от най-високите камбанарии в света (161 м). Вечерта – настаняване в хотел в района на Карлсруе. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Отпътуване за Люксембург. Пристигане около обяд. Туристическа програма в Люксембург: Кметството, Дворецът на Великите херцози (отвън), Катедралата “Нотр Дам” от XVII в., Парламентът, Площадът на Армията. Отпътуване за Брюксел. Вечерта пристигане и настаняване в хотела. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Разглеждане на забележителностите на Брюксел: „Гран плас”, статуята на Малкия Жулиен, Църквата „Сен Никола”, „Плас дю Пети Саблон” и „Плас дю Гран Саблон”, Катедралата „Св. Св. Михаил и Гудула”, Кралския дворец и парка на Брюксел, галериите „Сент Юбер” (магазини и кафенета). Следобед – свободно време с възможност за посещение на историческия музей на Брюксел (притежаващ третата по богатство сбирка на мумии в света след Историческия музей в Кайро и Британския музей). Нощувка.

Ден 5

Закуска. Сутринта – разходка до Хейзел парк – кратка фотопауза на Атомиома. Екскурзия до Гент и БрюжГент е духовната столица на Фландрия, родно място на Карл V (1500 г. – 1558 г.) – един от най-великите владетели в европейската история, за когото се твърди, че едва ли е знаел всичките си титли и корони и че слънцето никога не е залязвало над владенията му. Днес Гент е оживен туристически център, второ по големина пристанище на Белгия, след Антверпен. Построен върху многобройни островчета на мястото, където р. Лис се влива в р. Шелда, градът е прорязан от множество канали и потапя посетителя в интимната поезия на своите кейове и в изключителната атмосфера на своите паметници с дълга история. Разходка из старата част на града – катедралата, часовниковата кула, кметството, моста Сен Мишел, Кея на тревите, зеленчуковия пазар, Петъчния пазар, Кея на жерава, замъка на графовете на Фландрия. Следобед – посещение на Брюж, наричан още „Северната Венеция”. Брюж е един от най-привлекателните белгийски градове, мистичен и спокоен, като че току-що излязъл от Средновековието със своите тухлени къщи, потъмнели от патината на времето, с благородните фасади на своите обществени сгради и дворци, със своите църкви с островърхи камбанарии, сгушени покрай каналите, в които кротко и величествено плуват лебеди. Разглеждане на стария град – Бегиненхоф, някогашната болница „Св. Йоан” (днес музей на Мемлинг), Площада на бъчварите („Плас де Таньор”), „Гран плас”, халите, „Плас дю Бур”, базиликата „Сен Сан”, в която се пази стъкленица с Кръвта Христова, Кметството, Зеления кей (Льо Ке Вер), Кея на броеницата (Ке дю Розер). Възможност за разходка с корабче по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Вечерта – завръщане в Брюксел. Нощувка.

Ден 6

 Закуска. Отпътуване за Холандия. Престой и разглеждане на Антверпен – вторият по големина град в Белгия и едно от най-големите европейски пристанища, център на диамантената търговия и индустрия, но и един от най-привлекателните за туристите градове в северна Европа, градът на Рубенс и неговата школа, приютяващ една от най-големите катедрали на стария континент (обиколка на стария град – замъка „Стен“, „Гран Плас”, Кметството, Катедралата, къщата на Рубенс) и на Ротердам (панорамна обиколка и възможност за посещение на Еуромаст тауър). Вечерта настаняване в хотел в Амстердам или околности. Нощувка.

Ден 7

 Закуска. Обиколка на Амстердам: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Разходка по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Свободно време или, при екскурзията с дата на отпътуване 27.04.2018 – възможност за посещение на парка „Кьокенхоф”. Това е най-големият парк с луковични цветя в Европа. Цена 48 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 11 г. (в цената се включва: транспорт до парка и входна такса; услугата се заявява и заплаща в България, а не на място). Екскурзията се организира при минимум 15 човека и се заплаща в България, а не на място. Паркът затваря в края на месец май. Нощувка.

Ден 8

Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време. Възможност за посещение на Райкс Музеум и на музея на Ван Гог. Тъй като в двата музея обикновено опашките са големи, предлагаме предварителна резервация и закупуване на билети за влизане в определен час. Цена за Райкс Музеум: 39 лв. за възрастни и 4 лв. за деца до 17 г. Цена за музея на Ван Гог: 38 лв. за възрастни и 4 лв. за деца до 17 г. Тези цени включват цената на билета за вход (която е съответно 17.50 евро за Райкс Музеум и 17 евро за музея на Ван Гог) и такса резервации. Часовете за посещение на двата музея се правят обикновено в един ден, последователно, и се съобразяват с конкретната програма на групата. За точните часове на резервациите можем да Ви информираме 15 дни преди датата на отпътуването. При покачване цената на билетите за музеите, туроператорът си запазва правото да коригира цената на тези две услуги. Вечерта – отпътуване по маршрут Амстердам – Кьолн – Нюрнберг – Виена. Нощен преход.

Ден 9

 Около обяд пристигане във Виена. Настаняване в хотел в района на Виена. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден 10

 Закуска. Обиколка на Виена – панорамна обиколка с екскурзовод: двореца “Белведере”, Ринга – двореца “Хофбург”, паметника на Мария Терезия, Операта, Парламента, Кметството, Университета, новата част на Виена, къщите на Хундертвасер; пешеходна разходка из стария град: ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Свети Стефан”, Фигарохаус, градския парк със статуята на Йохан Щраус. Свободно време. Около 14.00 ч. – отпътуване за Будапеща. Вечерта пристигане и настаняване в хотел в Будапеща или околности. Нощувка.

Ден 11

Закуска. Отпътуване за България по маршрут Будапеща – Белград – София. Вечерта – пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

КЬОКЕНХОФ – 48 ЛВ./ ЗА ДЕЦА ДО 11 Г. – 30 ЛВ.

 

Посещение на парка „Кьокенхоф”. Това е най-големият парк с луковични цветя в Европа – с доплащане. В цената се включва: транспорт до парка и входна такса. Екскурзията се организира при минимум 15 човека и се заплаща в България, а не на място. Паркът затваря в края на месец май.

 

 

РАЙКС МЮЗИУМ – 39 ЛВ./ ЗА ДЕЦА ДО 17 Г. – 4 ЛВ.

 

Възможност за посещение на Райкс Музеум. Цената включва цената на билета за вход, която е съответно 17.50 евро и такса резервация. За точния час на резервацията можем да Ви информираме 15 дни преди датата на отпътуването. При покачване цената на билета за музея, туроператорът си запазва правото да коригира цената на тази услуга.

 

 

МУЗЕЯ НА ВАН ГОГ – 38 ЛВ./ ЗА ДЕЦА ДО 17 Г. – 4 ЛВ.

 

Цените включват цената на билета за вход (която е 17 евро) и такса резервации. Часовете за посещение  се съобразяват с конкретната програма на групата. За точния час на резервацията можем да ви информираме 15 дни преди датата на отпътуването.При покачване цената на билета за музея, туроператорът си запазва правото да коригира цената на тази услуга.

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА СЕДАЛКА – 445 ЛВ.

27.04.2018 – 07.05.2018

цена на възрастен в двойна/тройна стая – 1139 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1589 лв.

цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни – 1060 лв.

цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен – 1080 лв.

 

 

20.07.2018 – 30.07.2018

цена на възрастен в двойна/тройна стая – 1067 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1503 лв.

цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни – 1020 лв.

цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен – 1046 лв.

 

 

17.08.2018 – 27.08.2018

цена на възрастен в двойна/тройна стая – 1067 лв.

цена на човек в индивидуална стая – 1503 лв.

цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни – 1020 лв.

цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен – 1046 лв.

 

 

Цената включва:

Транспорт с луксозен автобус;

Съответния брой нощувки със закуски;

Водач-придружител;

Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:

Посещение на парка “Кьокенхоф”;

Посещение на Райкс Музеум и на музея на Ван Гог;

Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);

Разходи от личен характер.

При екскурзията с дата на отпътуване 27.04.2018 ще имате възможност да се насладите на цъфтежа на луковичните цветя в парка „Кьокенхоф“. За останалите дати тази услуга не се предлага, тъй като паркът затваря в края на месец май.

 

 

 

 

 

Цена от 1067лв.

ОБАДИ НИ СЕ
+359 879 141 795

Запитване

Подобни оферти

Опатия-перлата на Хърватия

Екскурзията включва 3 нощувки в Опатия, богата екскурзоводска програма в Опатия, Пула, Ровин, Риека, Крък.

Хърватия
от 407лв.
ДЕТАЙЛИ

Величието на Лондон

3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лондон, екскурзоводска програма на български, полет с Wizz Air.

Англия
от 939лв.
ДЕТАЙЛИ

Почивка на о-в Закинтос

Чартърен полет от София всяка събота. 7 нощувки на о-в Закинтос на предпочитаната база на изхранване.

Гърция
от 346€
ДЕТАЙЛИСофия, ул. Казбек, 58

+359 879 141 795

office@rainbowtravel.bg
 

Таг: Почивки в Африка, уикенд почивки и екскурзии, Хотели в Слънчев бряг, Почивка в Италия, СПА хотели, Екзскурии до Азия, Почивка на планина в България, почивка в Гърция 2018, Оферти за круизи, почивки през лятото хотели в България, Почивки в България, екскурзии със автобус, Оферти за СПА почивки в България, почивки, оферти за Свети Валентин, Екскурзии със самолет, оферти за почивки в Европа, Почивка в Испания, топ оферти за почивки на море, почивки в Турция 2018, почивка на море в България, оферти за екзотични почивки, на море в България

.....................................